• Out of stock soon! 即將斷貨!Grab one now if you need one! 有需要請儘快下單喔! Order Now
icon-search

melayu-01.jpg

Sistem BabyPlus® sungguh selamat dan mudah digunakan. Hanya lekatkan unit ke talipinggang dan pasang di sekeliling bahagian tengah perut di luar pakaian. Pilih pelajaran yang sesuai mengikut minggu kehamilan. Semua pelajarannya di rancang untuk dimainkan selama satu jam sehari.

Untuk manfaat yang optima mula gunakan BabyPlus® bula-bila di antara minggu ke-18 ke 32 kehamilan.

Membantu Perkembangan Kognitif Bayi Anda Dengan BabyPlus® - produk berasal dari USA

The BabyPlus® Prenatal Education System mungkin adalah sistem pendidikan yang paling berharga yang pernah dicipta. Dengan lebih 20 tahun penyelidikan dan kajian perubatan, ia  telah terbukti memberi anak anda manfaat sepanjang hayat apabila memulakan proses pembelajaran semenjak bayi di dalam kandungan.

BabyPlus® yang diikat dengan selesa di atas perut memberikan bunyi semula jadi degupan jantung ibu. Dicipta oleh Dr. Brent Logan, ia mempunyai siri bunyi, gelombang dan kelajuan yang beritma yang dicipta khusus untuk digunakan seawal di minggu ke-18 kehamilan sehingga bayi dilahirkan. Rangsangan pendengaran ini membantu sel otak bayi yang sedang berkembang membenruk kapasiti ingatan yang lebih matang dan kebolehan belajar yang lebih besar sejak lahir hingga ke akhir hayat.

Bayi yang diperkayakan dengan BabyPlus® Prenatal Education System telah membuktikan:
null Lebih tenang sewaktu dilahirkan, tidak banyak menangis

null Menyusu dan tidur dengan lebih baik

null Prihatin, lebih berinteraktif dan responsif

null Tidak cerewet, menjadikannya sangat mudah dijaga

Di usia kanak-kanak mereka adalah:
null Lebih matang dari rakan sebaya (dan dengan itu mencapai jangkaan dengan lebih cepat)

null Bersifat ingin tahu, berdikari, sentiasa suka meneroka pengalaman baru

nullLebih yakin, bersikap mengambil berat

nullBoleh mempelajari dan memahami dengan lebih cepat

nullMencapai kemahiran bahasa, muzik dan sosial dengan lebih hepaticawards.jpg

Order Now Button-01-01.jpg


Rangsangan Sel Otak Bayi Ketika Masih Dalam Kandungan

supporting-science-FI1.jpg

Otak bayi berkembang mengikut peringkat bermula dengan perkembangan serat deria yang asas hingga ke pemikiran rasional. Pakar-pakar dalam perkembangan otak janin dan bayi menekankan bahawa pengkayaan ketika dalam kandungan dan rangsangan ketika masih janin terhadap deria bayi boleh memperbaiki lagi perkembangan dan perhubungan sel otak.

Perhubungan sel otak ini memberi bayi dan kanak-kanak yang lebih mudah kelebihan yang banyak dalam pembelajaran. Sel yang tidak aktif yang gagal membuat sebarang perhubungan sejak lahir akan mati melalui proses cantasan, terutama di bulan ke-9 kehamilan.

Bayi mendengar bunyi-bunyi ini dengan jelas, mengenalpastinya dan mula membandingkan bunyi dan rentak yang datang dari ibu dengan yang datang dari BabyPlus.

newbabyplus.jpg

Menggunakan rangsangan bunyi, BabyPlus® melatih otak bayi dalam kandungan yang sedang berkembang dengan bunyi degupan jantung yang selaras dan berulang-ulang yang serupa dengan degupan jantung ibu. Bayi mendengar bunyi-bunyi ini dengan jelas, mengenalpastinya dan mula membandingkan bunyi dan rentak yang datang dari ibu dengan yang datang dari BabyPlus®. Ini sangat berguna terutama apabila otak bayi dapat berfikir dan menganalisa. Dengan lain perkataan, peroses pembelajaran telah bermula. 'Latihan pendengaran' ini menguatkan sel-sel otak dan mempersiapkan daya ingatan bayi anda untuk kemampuan belajar yang lebih besar dalam hidupnya.

Pengalaman Jalinan Ikatan Yang Istimewa Bagi Ibu Dan Bayi

101341592_10158769567467446_959394113654882304_n.jpg

BabyPlus® memberi peluang menjalin ikatan bersama yang sungguh istimewa bagi ibu dan anak. Apabila bayi bertindakbalas dengan membuat gerakan perlahan dan berulang-ulang mengikut rentak bunyi, ibu mengatakan ini menyenangkan hati kerana bayi mereka menjangka, mengenal dan nampaknya seronok dengan aktiviti ini.

Order Now Button-01-01.jpg

Selebriti-selebriti yang guna BabyPlus®

Revalina S Temat-01.jpg

Revalina S Temat, pelakon

Chealsea Olivia.jpeg-01.jpg

Chealsea Olivia, pelakon dan penyanyi

sarwendah-01.jpg

Sarwendah, pelakon dan penyayi

ana riana-01.jpg

Ana Riana, artist dan model

Gisella Anastasia-01-01.jpg

Gisella Anatasia, penyanyi

Putri-Titian.jpg

Putri Titian, artist

shannon miller1-01.jpg

Shannon Miller, Juara Olympic


Order Now Button-01-01.jpg

Your cart is currently empty.
Continue shopping